PREDAVAČ

Lana Račić

HRVATSKI DANI SIGURNOSTI

Lana Račić, poduzetnica i prometni stručnjak, diplomirala je na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, a u španjolskoj Poslovnoj školi EOI (Escuela de Organización Industrial) educirala se o poduzetništvu i poslovanju malog gospodarstva.

Višegodišnje radno iskustvo stekla je u realnom sektoru na upravljanju poslovnim procesima i vođenju infrastrukturnih projekta iz područja sigurnosti cestovnog prometa. Danas kao vlasnica tvrtke Trafiki pomaže organizacijama u transformiranju njihovih navika mobilnosti kako bi uštedjele troškove, povećale zadovoljstvo zaposlenih i pozitivno utjecale na okoliš.

Autorica je dva obrazovna projekta iz područja sigurnosti prometa i mobilnosti: „Prometnjak“  i „Vrtić na biciklu“, koji se obraćaju roditeljima i djeci, edukativnim i ostalim stručnjacima, s glavnim ciljem podizanja svijesti o važnosti kontinuiranog prometnog obrazovanja od najranije dobi.

Motiviraju je projekti koji razvijaju rješenja usmjerena na čovjeka, doprinose održivom razvoju te kroz strateška partnerstva omogućuju poboljšanje svakodnevnog života.