O privatnoj zaštiti u RH na HDS-u 2019.

Drugi dan Hrvatskih dana sigurnosti 2019. započet će forumom o privatnoj zaštiti i to Panel diskusijom: Zaštitar budućnosti  ili umirovljenici sadašnjosti?

Prvi forum okupit će ključne dionike sektora privatne zaštite  u Republici Hrvatskoj. Biti će to ujedno i pravi trenutak da menadžeri privatne zaštite i korporativne sigurnosti te donositelji odluka  na nacionalnoj razini, razgovaraju o trendovima i perspektivi privatne zaštite u Hrvatskoj. U savršenom ozračju 13. konferencije hrvatskih menadžera sigurnosti  demonstrirati će se mogućnosti privatne zaštite kao snažnog i pouzdanog partnera javnoj i korporativnoj sigurnosti.

Na panelu će sudjelovati: Zdravko Prša, predsjednik udruženja istražnih i zaštitnih djelatnosti  pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK), Ante Perčin, predsjednik Udruge zaštitarske djelatnosti pri Hrvatskoj udruzi  poslodavaca (HUP) i predstavnik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti. Moderator diskusije je novinarka Ana Raić Knežević.

O tome Što nam donosi novi Zakon o privatnoj zaštiti? čuti ćemo od predstavnik MUP-a RH.

O privatnoj zaštiti kao strateškom partneru u procesu unaprjeđenja kvalitete životnog okruženja i sigurnosti lokalne zajednice, govori će Slobodan Marendić, glavni policijski savjetnik, PU splitsko dalmatinska.

Zanimljivu i aktualnu prezentaciju imat će Damir Car, predsjednik Odbora za implementaciju K9 Timova u sustav korporativne i privatne sigurnosti Hrvatske udruge menadžera sigurnosti na temu  Jesmo li korak bliže implementaciji K9 Timova u sustav korporativne i privatne sigurnosti?

Na kraju foruma,  dr.sc. Darko Palačić, predsjednik Odbora za standardizaciju sigurnosti Hrvatske udruge menadžera sigurnosti predstavit će normu ISO 18788-2015. – Sustav  za upravljanje privatnim sigurnosnim operacijama. Upravo implementacija ove norme hravtskim zaštitrskim kompanijama daje dodatno jamstvo sudjelovanja u međunarodnim sigurnosnim operacijama.

Više o programu i uvjetima sudjelovanja pogledajte na https://danisigurnosti.hr/program/

PODIJELI...
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email