Hrvatski dani sigurnosti 2020.

U 2020. godini Hrvatske dane sigurnosti organiziramo kao prvorazredan poslovni događaj. Riječ je o novom izdanju inspirativnog networkinga i promišljanja o korporativnoj sigurnosti 21. stoljeća na kojim će se temama okupiti vrhunski gospodarstvenici i menadžeri sigurnosti.

 

Izvjesno je da je COVID-19 stvorio potrebu za novim politikama i postupcima. Planovi koje smo imali prije šest mjeseci više nisu primjereni, izvedivi ili realni za danas. Svijet kolektivno dovodi u pitanje sve, dok se polako krećemo u „novu normalu“.

Konferencija se bavi složenim izazovima u post COVID-19 svijetu i današnjem inovativnom poslovnom okruženju. Program obuhvaća širok raspon pogleda na organizaciju i upravljanje korporativnom sigurnošću, zaštitu kritične infrastrukture, informacijske i cyber sigurnosti, studije slučaja i dr.

Kroz prikaz pametnih rješenja i novih tehnologija kao alata sigurnog poslovanja u post COVID-19 svijetu, kao i onih koje se mogu koristiti u smanjenju poslovnog zločina, ali i nadzoru zakonitosti poslovanja kao i o osnaživanju otpornosti korporacija, omogućit ćemo vam da vidite i čujete što su suvremeni trendovi korporativne sigurnosti.

Ne propustite ovu priliku za stjecanje novih znanja i umrežavanje s menadžerima korporativne i privatne sigurnosti koji se suočavaju s najtežim sigurnosnim izazovima današnjice.

Hrvatski dani sigurnosti zato i jesu središnji događaj menadžera sigurnosti, s ciljem promicanja kulture i profesije sigurnosti, razmjene najboljih praksi, upoznavanja stručne javnosti s važnošću sigurnosti te prihvaćanja poslova sigurnosti kao važnog čimbenika u procesima upravljanja u javnim i privatnim tvrtkama, institucijama, lokalnoj upravi i samoupravi.

PODIJELI...
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email