HRVATSKA VELIKA NAGRADA SIGURNOSTI 2019.

HRVATSKI DANI SIGURNOSTI

12 DOBITNIKA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI

Hrvatska udruga menadžera sigurnosti je tijekom Hrvatskih dana sigurnosti koji su se kroz tri listopadska dana odvijala u Opatiji dodijelila i Veliku nagradu sigurnosti u ukupno 12 kategorija. Ove godine za nju je bilo nominirano 48 pravnih i fizičkih osoba. Hrvatsku velika nagrada sigurnosti kao posebno priznanje ljudima za iznimna djela i aktivnosti u svim područjima sigurnosti učinjena tijekom protekle godine HUMS dodjeljuje već devetu godinu za redom.

U žiriju Hrvatske velike nagrade sigurnosti ove su godine bili  izvanredna profesorica dr. sc. Valentina Kranželić sa Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu, novinarka Ana Raić Knežević, dr. sc. Krunoslav Borovac, dekan Visoke policijske škole u Zagrebu, doc. dr. sc. Božo Skoko, s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebi, a žirijem je predsjedao prof. dr. sc. Vlatko Cvrtilo, predsjednik Znanstvenog savjeta Hrvatske udruge menadžera sigurnosti i dekan Sveučilišta VERN, koji je u ime u obraćanju na svečanosti dodjele laureatima i gostima između ostalog naglasio kako je cilj Velike nagrade sigurnosti pokloniti pozornost onima koji pokazuju put kojim bi i drugi trebali ići.

Uoči same dodjele nagrada uručena je jedna Zahvalnica to

Hrvatskoj elektroprivredi, koja skrbi za važan dio ključne državne infrastrukture i primjer je ubrzane modernizacije i unaprjeđenja sigurnosnog sustava u recentnom razdoblju. Važnost korporativne sigurnosti u ovoj grupaciji za sigurnost Republike Hrvatske prepoznata je i kroz suradnju HEP-a s Hrvatskom udrugom menadžera sigurnosti. Zahvalnica kao posebno priznanje uručena je Franu Barbariću, predsjedniku Uprave HEP-a.

Nagrade i nagrađeni:

Nagrade HDS 2019

Obrazloženje:

Hrvatska Velika Nagrada Sigurnosti_HDS 2019

Galeriju fotografija s dodjele pogledaje ovdje:

Galerija Slika

PODIJELI...
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email