PREDAVAČ

Vlado Rendulić

HRVATSKI DANI SIGURNOSTI 2019.

Vlado Rendulić je član Uprave Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama – APIS IT za poslovne operacije i velike informacijske sustave. Stručnjak je s vrhunskim i dugogodišnjim iskustvom rada u javnim tvrtkama, u državnoj upravi i sustavima nacionalne sigurnosti te u  međunarodnim organizacijama gdje je radio u razvoju, podršci i održavanju poslovno-informacijskih sustava. Rendulić ima i bogato iskustvo u području kriznog menadžmenta, međuresorne suradnje, obradama podataka i informacija te izradama izvještajnih procjena i analiza. Specijalnost mu je implementacija i primjena međunarodnih normi iz područja organizacije, kvalitete i sigurnosti.

Veteran je Domovinskog rata, pričuvni časnik Oružanih snaga RH, case manager Obrane generala Mladena Markača pred Međunarodnim kaznenim sudom u Den Haagu. Iz područja ekonomije podataka je doktorand Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Kao jedan od tri ključna predavača na Hrvatskim danima sigurnosti 2019. Vlado Rendulić će u srijedu imati predavanje pod nazivom „4. industrijska revolucija: Jesu li podaci nova nafta ili obnovljivi izvori energije?“ Kroz njega će postaviti brojna pitanja i dati odgovore o sličnostima i razlikama nove pokretačke snage digitalne transformacije, a to su podaci koji će nedvojbeno odigrati važnu ulogu u četvrtoj industrijskoj revoluciji, na pragu koje se nalazimo, kao što je nafta svojedobno utjecala na tokove prethodne, tehnološke industrijske revolucije.